Home – Gekleurde gordijnen

Persoonlijke Site van een ‘Multitalent’

Welke Kleur heeft Jouw Parachute?“, vraagt een van de meest bekende loopbaanboeken de lezer. De boodschap van dit soort boeken: zó vind je je passie en droombaan. Maar sommigen van ons hebben geen ware roeping, zegt Emilie Wapnick in een recent TED-praatje, ze zijn ‘multipotentialites’ / renaissancemensen. Ofwel generalisten die veel interessant vinden en veel kunnen en die zich niet op één ding willen toeleggen. Daar herkende ik me direct in! Illustratief is misschien dat ik al nooit heb kunnen kiezen wat mijn lievelingskleur is – vandaar de bonte gordijnen in mijn woonkamer. Op deze site presenteer ik me in al mijn persoonlijke en professionele ‘kleuren.’ Momenteel zit mijn agenda vrij vol, maar binnenkort sta ik weer open voor nieuwe deeltijd projecten en freelance klussen.

Lees meer over wat ik bied & zoek

Save

Save

Save

Save

Save

Save