Co-Organisator ERGO Xtra (2017)

Lezing tijdens ERGO XtraOp 4 oktober 2017 vond op de Erasmus Universiteit Rotterdam voor het eerst ERGO Xtra plaats, een evenement waarvan ik mede-organisator was.

‘ERGO’ staat voor ‘Economie, Religie, Governance & Organisatie.’ Al een paar jaar vinden er besloten ERGO conferenties in kleine groep plaats, in 2017 wordt voor het eerst een openbare ERGO dag georganiseerd op de dag na de besloten ERGO conferentie (2-3 oktober 2017). Vandaar dat ik deze naam voorgesteld heb: ERGO Xtra. Door de multidisciplinaire insteek en de ontmoeting tussen studenten, wetenschappers en praktijkmensen heeft het evenement ook de ambitie om iets extra’s te leveren, meerwaarde te creëren.

Het inhoudelijke programma was in handen van de hoogleraren die de stuurgroep van het ERGO Netwerk vormen, de praktische organisatie deed ik samen met management assistente Saskia van Dijk en student-assistent Marco de Bruijn. Als onderdeel van de promotie van de conferentie heb ik ook een website voor het ERGO Netwerk gebouwd.

 


Wat is ERGO Xtra?

ERGO Xtra is een inspirerende dag met lezingen en dialoog waarin de verbinding wordt gelegd tussen

  1. economie, bestuur en organisatie;
  2. levensbeschouwing, filosofie en geluk.

Op de ERGO Xtra dag 2017 wordt vanuit verschillende perspectieven gekeken naar de onderwerpen vertrouwen en leiderschap, de circulaire economie en duurzame winst, en de morele aspecten van marktwerking.

Voor Wie is ERGO Xtra?

ERGO Xtra staat open voor studenten, ondernemers, managers, bestuurders, beleidsmakers en wetenschappers met een interesse in het onderwerp. Of je achtergrond nou in de economie, filosofie, theologie of een andere wetenschappelijke discipline ligt. En uit welke religie of levensbeschouwing je je inspiratie voor een betere wereld ook haalt: welkom! Deelname is gratis.

Naar het registratieformulier

Save

Deel je vragen / opmerkingen / ideeën!