site logo

Ilse Oosterlaken

All-rounder in de academische wereld

Onderzoekswebsites | Wetenschapscommunicatie | Academische Ondersteuning

Onderzoekswebsites
Wetenschapscommunicatie
Academische Ondersteuning

Organisatie OZSW Conferentie 2013

Ilse did a tremendous job organising – almost single-handedly – the first ever General Conference of the OZSW at Erasmus University in November 2013 – a convention that drew no less than 220 participants from all over the world and that has since become a yearly event.

Han van Ruler

Professor in Philosophy and Intellectual History, Faculty of Philosophy, Erasmus University Rotterdam

Als eerste coördinator van de Nederlandse Onderzoekswijsbegeerte (OZSW) werd ik ook verantwoordelijk voor de organisatie van de eerste OZSW conferentie in het najaar van 2013. Vergeleken met de organisatie van de HDCA conferentie in 2011 was dit niet zo’n groot en complex evenement, al kwamen er toch nog ruim 200 deelnemers op dit 2-daagse evenement af. Er stonden zo’n 160 presentaties in parallele sessies op het programma, naast 3 plenaire key-note lezingen.

De afgepeelde poster werd naar alle filosofieafdelingen aan Nederlandse universiteiten gestuurd, om op het lokale mededelingenbord te hangen. Ik heb deze poster snel met behulp van Microsoft Publisher in elkaar gedraaid. Geen grafisch hoogstandje wellicht, maar dit was geen conferentie waarbij je de doelgroep moet verleiden om te komen – je moet ze er alleen even aan herinneren tijdig hun ‘abstract’ in te sturen en zich op te geven.

Meer informatie over de 2013 OZSW conferentie